STUNTSHOW 2019

De stuntshow komt eraan!

Naar jaarlijkse traditie is dit het eerste weekend van de krokusvakantie, zondag 3 maart.

Wat is de stuntshow?

De leiding van elke afdeling maakt een stuk van een aantal minuten, deze worden op voorhand opgenomen zodat de leden enkel nog zullen moeten playbacken. Met de nodige muziek, dansjes, lichteffecten, drankjes en hapjes maken we er weer ieder jaar een spetterend feest van.

PRAKTISCH - REPETITIE

Om de leden voldoende te laten oefenen houden we de week voor onze stunshow repetities, de uren kan u in deze link vinden.

/sites/chiro-vianney.chirosite.be/files/wysiwyg/repetities-stuntshow-19.pdf

De repetities zullen doorgaan in de grote zaal van Zaal Ars, deze is te betreden via de hoofdingang van café 'tSpant.

Verkleedkledij en rolverdeling zal voor de jongsten nog doorgegeven worden aan de ouders.

PRAKTISCH - ZONDAG 3 MAART

Al de leden komen op zondag 3 maart om 14u15 naar onze chiro in uniform en met verkleedkledij of ze zijn alvast verkleed. We hebben twee voorstellingen die dag.

De middagvoorstelling is voor andere jeugdbewegingen en ouders, deze zal rond 17u gedaan zijn. Ouders komen dan hun kind weer ophalen op de chiro.

Voor de avondvoorstelling verwachten we al onze leden terug op de chiro om 19u15. Ouders kunnen alvast plaats nemen in Zaal Ars. De avondvoorstelling is het hoogtepunt en hetgene waar iedereen naartoe werkt. In de pauze is er een tombola! We sluiten af met het leidingsstuk en zingen met al onze leden nog een keer het themalied. Er zal ook een bar zijn waar je drankjes en een hapje zal kunnen kopen.

PRAKTISCH - AANKOOP KAART

Een ticket voor de stuntshow kan u kopen als u uw kind komt afzetten voor de repetities of de avond zelf. In voorverkoop is deze €4 en aan de kassa €5. Kinderen tot 3 jaar en jeugdbewegingen zijn gratis.