Beste ouders,

De nieuwe programma's staan online! Neem zeker een kijkje wat er de komende 3 maanden te beleven zal zijn voor uw kinderen.

7, 14 en 21 april is het GEEN CHIRO.

Beste ouders

Zaterdag 4 mei houden wij onze jaarijkse lentepoets. Er wordt gepoetst, geklust en opgeruimd.

De leidingsploeg van Chiro Sint-Jan Vianney en de “Via-Vianney” presenteren de tweede editie van: PASÉE VIANNÉE Retrofuif!

De stuntshow komt eraan!

Naar jaarlijkse traditie is dit het eerste weekend van de krokusvakantie, zondag 3 maart.

Wat is de stuntshow?

GEZOCHT!

Voor onze jaarlijkse stuntshow (zondag 3 maart in zaal Ars) zijn we nog op zoek naar resten verf.

Beste wensen van de hele leidingsploeg, vb's en Via Vianney!

Zondag 6 januari is het driekoningen!

Zondag 16 december nodigen we jullie allen uit om naar het kerstcafé van onze chiro te komen!

Op ons eigen chiroveldje zal u een drankje en hapje kunnen kopen om samen in de kerstsfeer te geraken.

Gisteren was het zover! De jongsten ontvingen met zeer veel goesting Sinterklaas en zwarte piet.

Om Sinterklaas en zwarte piet helemaal thuis te laten voelen op onze chiro moest er nog wel het één en ander gebeuren.

Beste leden en ouders,

Volgende zondag (02/02/2018) komen Sinterklaas en zijn pieten langs op onze chiro!

Zondag (25/11) is het Christus Koning, ook wel bekend als het feest van de Chiro. De leden mogen dan al om 12u naar de Chiro komen om de dag feestelijk in te zetten met o.a. chocomelk en koffiekoeken.

Subscribe to Nieuws