Code rood Corona

Beste ouders en chirosympathisanten,

De kogel is door de kerk! We hebben reeds een update gekregen vanuit Chiro Nationaal omtrent de corona maatregelen.

Volgens de richtlijnen van de overheid starten wij zondag op de chiro in CODE ROOD. Om dit veilig te kunnen laten verlopen, moesten er wat oplossingen gezocht worden.

We zetten deze graag voor u even op een rijtje.

VOOR DE BUBBEL VAN DE PINKELS, SPEELCLUB, RAKWI (-12)

- De bubbel van de -12 jarigen start op zondag om 9u00 en stopt om 13u00.

- De activiteiten zijn zowel binnen als buiten, maar gaan zoveel mogelijk buiten door.

- De grootte van de bubbel is MAX. 50 personen.

VOOR DE BUBBEL VAN DE TITO’S, KETI’S, ASPI’S (+12)

- De bubbel van de +12 jarigen start op zondag om 14u00 en stopt om 18u00.

- De activiteiten gaan buiten door MET MONDMASKER.

- De grootte van de bubbel is MAX. 50 personen (binnen MAX. 20 pers).

Voor ons zijn de veiligheid en het welbevinden van onze leden en leiding prioritair. We willen met deze aanpassingen elke afdeling/bubbel genoeg speelterrein geven, zonder in te boeten op de speeluren. Dit natuurlijk in alle veiligheid. De impact van COVID 19 is groot en treft ons allen. We zijn ervan overtuigd dat we als chiro op deze manier kunnen zorgen voor een veilige, maar toch warme, actieve chiroomgeving.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Warme chirogroet,

de ploeg van Chiro Sint-Jan Vianney